Masaža i spa tretmani lica

MASAŽE

 

Masaža je značajna za naše fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje, a blagotvorno utiče na osobe svih životnih doba. Bez obzira na tip masaže njeno dejstvo je višestruko. Masaže se izvode u kombinaciji sa odgovarajućim ambijentom i pomoćnim sredstvima kao što su vulkansko kamenje, bamus, poludrago kamenje, tople biljne komprese i slično. Prijatna muzika i sveće su neophodni detalji ambijenta masaže, koji se upotpunjuju toplim eteričnim uljima i opuštajućim mirisima.
Pozitivno dejstvo masaže:

• poboljšava i ubrzava krvotok i limfotok,
• poboljšava elastičnost i regeneraciju kože,
• opušta mišiće,
• usporava i produbljuje disanje,
• podstiče probavu,
• ubrzava metabolizam,
• pospešuje izbacivanje štetnih materija iz organizma,
• smanjuje bol i napetost,
• deluje na unutrašnje organe.

Relaks masaža

Relaks masaža počinje laganim glađenjem mišića, koje dovodi do opuštanja, a potom se pokreti pojačavaju i pripremaju telo za jače postupke kojima se obrađuju delovi tela. Relaks masaža opušta mišiće, zagreva telo i pojačava cirkulaciju i protok limfe, pospešuje protok kiseonika u tkivo i samim tim čini telo lepršavim, aktivnijim i punim energije.

Anti stres masaza

Antistres masažom oslobađa se bol, stres, nervoza, napetost mišića. Takođe, poboljšava se cirkulacia i metabolizam. Ovo je masaža celog tela, ali je akcenat na stresne zone, odnosno na leđa, vrat i ramena.

Marokanska masaza

Marokanska masaža započinje pilingom, a zatim i masažom stopala da bi nastavili sa masažom celog tela koja je usmerena na smanjenje napetosti i opuštanje mišića. Masaža se izvodi arganovim uljem koje je izvor najpoznatijeg prirodnog antioksidansa, vitamina E.

Masaza toplom cokoladom

Masaža toplom čokoladom hrani, regeneriše i vraća harmoniju čitavom organizmu. Čokoladni relaks deluje na psihu i čula putem mirisa kao aromaterapija. Mek dodir čokolade na Vašem telu i kakao kao sastojak podstiče proizvodnju endorfina, supstance koja stvara prijatan osećaj u organizmu.

Masaza svecom

Masaža svećom spada u relaks masaže, a nezaboravno iskustvo predstavlja toplota esencijalnih ulja iz sveće. Ova masaža oslobađa telo od stresa, a ujedno čini kožu svilenkasto mekom.

Masaza vulkanskim kamenjem

Masaža toplim kamenjem ima veće dubinsko dejstvo od obične masaže. Pomaže kod bolova u leđima, loše cirkulacije, oslobađa od napetosti u mišićima. Kamenje se nanosi na određene tačke pri čemu deluje na vitalne funkcije. Za to vreme terapeut masira ostale delove tela da bi se i na njih prenelo dejstvo toplog kamenja.

Masaza toplim pindama

Masaža toplim pindama se izvodi toplim, biljnim jastučićima (pindama) i biljnim uljima. Vrlo je opuštajuća i ugodna zbog mirisa. Izvodi se pindama (platnene vrećice punjene smešom začina i lekovitog bilja) koje služe za tamponiranje i energetsko masiranje celog tela. Masaža blagotvorno deluje na ceo organizam. Postiže se relaksacija, dubinsko opuštanje, kao i intenzivno zagrevanje tela i podizanje vitalne energije.

Terapeutska masaza leđa

Terapeutska masaža leđa nudi apsolutno oslobađanje bola u kratkom vremenskom intervalu. Pritisak masera je jak i dubok i predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže. Dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja, ova masaža znatno redukuje bol i uspešno otklanja napetost. Ovom masažom posspešuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Anticelulit masaza

Anticelulit masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit, jer imaj višestruko dejstvo. Redovnim masiranjem se razbijaju masne ćelije, pojačava cirkulacija i izbacuju toksini, kao i suvišne količine vode u organizmu. U suštini, masaža deluje pozitivno na sve ćelije u organizmu, održava ih zdravim i samim tim pomaže u borbi protiv celulita. U kombinaciji sa odgovarajućim kremama, efekat je udvostručen.

Masaza glave

Opuštajuća masaža glave se koristi u smanjenju stresa i napetosti. Masiranje temena može da ublaži glavobolje, poboljšava mentalno stanje i povećava cirkulaciju ka licu, glavi, vratu i ramenima. Masaža glave uključuje i masažu vrata, leđa, ramena i glave, olakšavajući bol i napetost u tim područjima.

Masaza stopala

Masaža stopala - na stopalima se nalaze zone koje odgovaraju svim organima i žlezdama u našem organizmu, kao i preko 70.000 nervnih završetaka. Akupresurom određenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprecavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.Masaža stopala dovodi do intenzivne relaksacije celog organizma, oslobađanja od stresa, eliminacije umora i povećanja energije. Nakon aktivne dvadesetominutne masaže stopala sprovodi se laserska akupresura refleksoloških tačaka stopala.

Fitnes masaza

Fitness masaža je intezivna masaža u kojoj podjednako učestvuju i klijent i terapeut. Tokom masaže klijent zauzima određene položaje tela kako bi se mišići izdiferencirali, i omogućili terapeutu bolju manipulaciju. Efekti ove masaže su mršavljenje i zatezanje tela.

 

 

TRETMANI LICA

 

Institu za estetiku i kozmetologiju LE PRESTIGE vam nudi vrhunske kozmetičke tretmane lica za usporavanje procesa starenja kože, stimulisanje metabolizma, revitalizaciju kože i vraćanje njenog mladalačkog izgleda i svežine.

Tretman lica kavijarom

Tretman prvenstveno služi za revitalizaciju i regeneraciju kože i odgovara svim tipovima i stanjima kože. Kavijar sadrži visoku koncentraciju oligoelemenata, aminokiselina i mineralnih soli, tako da deluje antioksidativno jer neutrališe delovanje slobodnih radikala. Popravlja opšte stanje kože, vlažnost i tonus. Prikladan je za sve tipove kože kojoj je potrebna revitalizacija, remineralizacija i hidratacija. Može se koristiti i na mladoj koži u cilju prevencije. Kavijar tretman je pogodan za korišćenje tokom cele godine.

Marokanski tretman lica

Anti-aging ritual je namenjen svim tipovima kože i za sve uzraste. Izvodi se na tradicionalan marokanski način. Osnova ovog tretmana je argan ulje koje usporava proces starenja kože.

Tretman lica sa algama

Tretman lica sa algama pored osnovnog svojstva hidratacije ima ulogu dubinskog čišćenja kože, tako da je namenjen svim tipovima kože, a pospešuje mikrocirkulaciju i deluje anti toksično.

Tretman lica sa hijaluronom

Hijaluron je supstanca koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu, jedrinu i hidrantnost. Na žalost, sa godinama ona se troši, koža lica stari i stvaraju se bore. Suština ovog tretmana je da nadoknadi količinu hijeluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje. Zbog svoje sposobnosti da vezuje molekule vode, hijaluron koži vraća elastičnost, hidriranost i mladalačku svežinu. Tretman je namenjen za sve tipove kože kao i za sve uzraste. Prednostii ovog tretmana su: poboljšana elastičnost kože, podsticanje stvaranja kolagena, hidriranost i ishranjenost kože.

Mikrodermoabrazija lica

Mikrodermoabrazija lica je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija je primenjiva i uspešna kod svih tipova kože: mlađih, starijih, svetle ili tamne puti. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije. Može se raditi pojedinačno ili u seriji od nekoliko tretmana.

Mezoterapija lica dermo rolerom

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea dermarolerima je najdelotvornija metoda potpunog podmlađivanja kože i neizostavan korak svih ozbiljnih procedura koje imaju za cilj da vrate mladalačku jedrinu licu! Ova metoda inicira stvaranje novog kolagena, omogućava mezoterapijskom koktelu da u maksimalnoj koncentraciji stigne u dublje slojeve kože. Metod je potpuno bezbolan, tako da smo mezoterapiju približili i onim ljudima koji su preosetljivi na bol i koji se "boje igle", što je i glavna kontraindikacija za izvođenje klasične mezoterapije. Na ovaj način mogu se rešiti problemi kože širokog spektra. Na primer, ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rešavanje problema fleka i pigmentacionih mrlja na koži, ali je najčešće primena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora. Radi se serija jednom nedeljno od 2-6 tretmana, najčešće 4.

Kontakt

Adresa

Beograd, Knez Mihajlova 19